Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 64χρονου στον Ταΰγετο, μεγάλη επιχείρηση από την ΕΜΑΚ

Συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 64χρονου που αγνοείται εδώ και δύο 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή από το Εξωχώρι μέχρι και το δάσος της Βασιλικής. Ο 64χρονος, κάτοικος της περιοχής, που είναι και μελισσοκόμος, μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή και έκτοτε αγνοείται.

Ο αγνοούμενος δεν έχει δώσει σημεία ζωή από την Πέμπτη 18 Αυγούστου με τους άνδρες της ΕΜΑΚ κατά τη διάρκεια της νύκτας να επιχειρούν σε σπηλιά μέσα σε χάραδρα βορειοδυτικά του Εξωχωρίου, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι η περιοχή που υποδείκνυε ο αγνοούμενος σε σημείωμα του. Οι προσπάθειες ωστόσο δεν απέδωσαν καρπούς και συνεχίζονται.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 64χρονος θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος.

Το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο υποδείκνυε τις προθέσεις του και το σημείο που θα βρισκόταν. Έως αυτή την ώρα η μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί από την πυροσβεστική, την 1η καθώς και την 6η ΕΜΑΚ, αστυνομικό σκύλο, ακόμα και drone  που σαρώνει την περιοχή καθώς και εθελοντές-διασώστες και κατοίκους που γνωρίζουν το βουνό, έχουν αποβεί άκαρπες.