Υπέγραψε διετές συμβόλαιο ο Ισπανός Αλεχάντρο Αρίμπας -Το πρόγραμμα “ΠΝΟΗ” συμμετέχει στην δράση πρωτοβουλία της Φάος ΚοινΣΕπ

Συμβόλαιο διετίας υπέγραψε με την ΠΑΕ Καλαμάτα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλεχάντρο Αρίμπας και φορά από σήμερα την “μελανόλευκη” φανέλα.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ισπανός Αλεχάντρο Αρίμπας υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μαύρη Θύελλα και τίθεται άμεσα στην διάθεση του προπονητή μας κ. Αμανατίδη.

VAMOS ARRIBAS! BIENVENIDO A KALAMATA.”

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ “ΠΝΟΗ” συμμετέχει στην δράση πρωτοβουλία της Φάος ΚοινΣΕπ

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ “ΠΝΟΗ” συμμετέχει στην δράση πρωτοβουλία της Φάος ΚοινΣΕπ, η οποία συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου να παραδοθούν σε μαθητές της πόλης μέσω σχολικών μονάδων και δομών στήριξης.

Στον φιλικό αγώνα της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ την Κυριακή 3/9 στις 18.00 με τον ΠΑΟ Β’, θα μπορείτε να παραδώσετε στα εκδοτήρια του Σταδίου Παραλίας οτιδήποτε από την παρακάτω λίστα, με σκοπό “Να γεμίσουμε τις Σχολικές Τσάντες και να προσφέρουμε χαμόγελα!”.

Η σχολική λίστα για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια απαρτίζεται από: τετράδια κλασικά και σπιράλ, ντοσιέ, φύλλα ντοσιέ, ντοσιέ με ενσωματωμένες διαφάνειες, διαφανείς θήκες, κόλλες στικ και ρευστές, χαρτί Α4, μπλοκ ακουαρέλας, μολύβια, γόμες λευκές, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μαρκαδόρους για λευκό πίνακα, λαδοπαστέλ, ψαλίδια, κασετίνες, σχολικές τσάντες, πηλό, στυλό μπλε-μαύρο-κόκκινο, τέμπερες, κανσόν Α4, χάρακες, κηρομπογιές, διαβήτες.