Το τελευταίο ”μουσικό κουτί” της σεζόν.

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της ελληνική τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια είναι αναμφίβολα ”Το Μουσικό Κουτί” το οποίο ρίχνει αυλαία την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά το ξεκίνημα της εκπομπής τους αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό με ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα.

Οι ρόλοι αλλάζουν και ο Μίλτος Πασχαλίδης με την Νατάσα Μποφίλιου, οι δυο ξεχωριστοί ερμηνευτές που αγάπησαν και στήριξαν το Μουσικό Κουτί από την αρχή, γίνονται οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξενούν τους …παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Μαζί κάνουν μια μουσική ανασκόπηση στις αγαπημένες στιγμές των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων από τα 116 επεισόδια και ρίχνουν τα τελευταία «κέρματα» τους σε τραγούδια αποχαιρετισμού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο:

Η πιο επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που υπήρξε «σχολείο και παιδική χαρά» φιλοξένησε περισσότερους από 400 εκλεκτούς καλεσμένους, «έπαιξε» περίπου 3.000 τραγούδια, κράτησε 117 βραδιές συντροφιά στους τηλεθεατές, έδωσε νέα πνοή σε παλιά και παραδοσιακά κομμάτια, παρουσίασε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και έδωσε την ευκαιρία σε ερμηνευτές και δημιουργούς να συναντηθούν και να μοιραστούν τις ιστορίες και τις μουσικές τους.

Τον Νοέμβριο του 2020 ο Νίκος Πορτοκάλογλου, εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός του Μουσικού Κουτιού αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που πίστευε πάντα ότι «η μουσική μας ενώνει» και παρέα με μια σπουδαία ομάδα μουσικών και συνεργατών κατάφερε κάθε εβδομάδα να στήνει ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.

Με πληροφορίες από ogdoo.gr/ Κώστας Μπαλαφούτης