Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έκοψε την βασιλόπιτά του με κυρίαρχη ευχή να επικρατήσει ειρήνη, πρόοδος και ευημερία στους λαούς

Τη Βασιλόπιτά του έκοψε χθες βράδυ, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, πριν την έναρξη της 2ης/2023 συνεδρίασής του, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αφού την ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε το 2023 να είναι μία καλή και ευλογημένη χρονιά, καθώς και οι εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου να έχουν επιτυχίες για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε πως «κυρίαρχη ευχή όλων είναι το 2023 να είναι ένα έτος ειρηνικό, ένα έτος όπου η ανθρωπότητα θα αφήσει πίσω τις κρίσεις των τελευταίων χρόνων. Ένα έτος όπου θα κυριαρχήσει η πρόοδος και η ευημερία των λαών».

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε το νέος έτος ως έτος προκλήσεων εθνικά, περιφερειακά και δημοτικά, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- ότι στην περιοχή μας τα αναπτυξιακά έργα, τα έργα υποδομών και αυτά που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας θα πρωταγωνιστήσουν.

Ευχές έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Σώματος και οι επικεφαλής παρατάξεων Βασίλης Κοσμόπουλος, Βασίλης Τζαμουράνης, Μαρία Οικονομάκου, Μανώλης Μάκαρης, Τόνια Κουζή και Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας βρήκε το φλουρί και παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Πολίτη το δώρο που αντιστοιχούσε, σε μία γραβάτα και ένα βιβλίο.