Τέμπη: Στα μαύρα οι συγγενείς θυμάτων της εθνικής τραγωδίας σε συνάντηση στη Λάρισα

Οι συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη συναντήθηκαν το μεσημέρι στη Λάρισα. Ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μηνύσεις…

Στα μαύρα, με τις σφιχτές αγκαλιές στην είσοδο να κεντρίζουν τα φλας των φωτογράφων και να προκαλούν συγκίνηση. Συγγενείς θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, συναντήθηκαν για ακόμα μία φορά στη Λάρισα, σε μια προσπάθεια να αποφασίσουν και να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Μιλούν για έγκλημα πίσω από τον θάνατο των παιδιών τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων. Μαζί τους και ένας από τους πραγματογνώμονες που έχουν και όλο αυτό το διάστημα μετά το δυστύχημα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους.

Η συγκέντρωση έγινε σε αίθουσα που τους παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο κτίριο της Θεοφράστου.

Ο πραγματογνώμονας των οικογενειών που κατέφτασε στο σημείο ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και ερωτώμενος απάντησε πως αυτά που θα ακούσουν οι συγγενείς θα τους συγκλονίσουν.

Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να καταθέσουν ονομαστικές μηνύσεις κατά προσώπων των Αρχών καθώς και υπηρεσιών που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος από την πρώτη στιγμή.

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάλογη συνάντηση των οικογενειών των θυμάτων, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30 οικογένειες και συζήτησαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

ΠΗΓΗ : newsit.gr