Περιβαλλοντική εκδήλωση στον ποταμό Άρι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.30, θα πραγματοποιηθούν από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Ασπροχώματος Ακοβίτικων & Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας «Ποσειδών», σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και την Τοπική Κοινότητα Ασπροχώματος, οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στον χώρο του ποταμού Άρι και είχαν αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας.

Κάλεσμα για την περιβαλλοντική εκδήλωση που σκοπό έχει την ανάδειξη και προστασία του ποταμού Άρι, στον Αρχαιολογικό χώρο των Ακοβίτικων, απηύθυναν σήμερα, ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις Π. Δρούγας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ. Τσίχλης.

13 9new2022POSEIDON 297x42 Medium

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Με σκοπό την ασφάλεια των συμμετεχόντων, για την πραγματοποίηση των ανωτέρω εκδηλώσεων την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, θα ισχύει:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας και στάθμευσης από τις 08:00 έως το τέλος των εκδηλώσεων (υπολογίζεται στις 14:00) στην οδό που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του ποταμού Άρι, από τη διασταύρωση στο ύψος της «ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ» έως το Ιερό του Ποσειδώνος στα Ακοβίτικα.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας από τις 11:30 έως τις 12:00 από το Ιερό του Ποσειδώνος στα Ακοβίτικα έως τις γέφυρες του ποταμού (διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από τον κόμβο Ζαφείρη και παραλιακή διασταύρωση).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την ισχύουσα σήμανση προς αποφυγή ατυχημάτων και προς όφελος της οδικής ασφάλειας.

KYKL 4