Οριστικό: Αναβλήθηκε το Ατρόμητος – ΑΕΚ ακολούθησαν ενστάσεις!

Το κρίσιμο ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League 1, Ατρόμητος-ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί σήμερα, καθώς το πρόβλημα που προέκυψε με τη μία εστία, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΑΕΚ λίγο μετά την έξοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα διαμαρτυρήθηκαν για το ύψος της μίας εστίας. Οι διαιτητές της αναμέτρησης μαζί με εκπροσώπους των δύο ομάδων πήραν το… μέτρο και όντως ανακάλυψαν ότι είναι 5 εκατοστά κοντύτερη από το προβλεπόμενο ύψος και ψάχνουν να βρουν τρόπο για να λυθεί το πρόβλημα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνέχισαν κανονικά το ζέσταμα τους, την ίδια ώρα που οι παράγοντες του Ατρομήτου μαζί με τους υπαλλήλους του γηπέδου είχαν μετατρέψει σε… εργοτάξιο την εστία όπου προέκυψε το πρόβλημα καθώς οι διαιτητές έδωσαν περιθώριο έως τις 18:00 (μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα) για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Λίγο πριν τις 18:00 οι διαιτητές βγήκαν για να μετρήσουν ξανά το ύψος των δύο εστιών ωστόσο από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι το πρόβλημα δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως και αυτό επιβεβαιώθηκε καθώς σύμφωνα με τους Περιστεριώτες σε 6 σημεία ήταν όπως προβλέπεται, αλλά στο 7ο (σ.σ. στο κέντρο) υπήρχε απόκλιση 2 εκατοστών.

Ο διαιτητής Μανούχος και οι βοηθοί του μέτρησαν δύο φορές την εστία που προέκυψε το πρόβλημα και αποχώρησαν στα αποδυτήρια όπου λίγο αργότερα ανακοίνωσαν την απόφαση τους για οριστική αναβολή της αναμέτρησης και πλέον όπως όλα δείχνουν η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα θα κριθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή.

Ο Ατρόμητος διέρρευσε πως η ΑΕΚ είχε καταθέσει ένσταση πριν από την έναρξη του αγώνα, γεγονός που επιβεβαίωσαν οι φιλοξενούμενοι τονίζοντας παράλληλα ότι η μέτρηση των διαιτητών δικαίωσε πλήρως τις ανησυχίες τους…

Επί της ουσίας η ΑΕΚ περιμένει και τον Ατρόμητο να καταθέσει ένσταση, να κλείσει ο ρέφερι, Μανούχος το Φ.Α. και τα πάντα να αποφασιστούν στις δικαστικές αίθουσες.

Η ΑΕΚ διεκδικεί να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 σύμφωνα με τους γηπεδούχους, οι οποίοι επίσης θα καταθέσουν ένσταση στην ένσταση της Ένωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αθλητικός δικαστής θα έχει αρκετή δουλειά…

Ένσταση κατέθεσε η ΑΕΚ 

Από την πλευρά της Ένωση κατέθεσε ένσταση όπως έκανε γνωστό, λέγοντας πως «καταθέσαμε ένσταση μέχρι την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα (σ.σ. στις 17:30), έγινε μέσω του αρχηγού μας, Σέρχιο Αραούχο. Σημειώσαμε πως ήταν αντικανονικές οι διαστάσεις και στις δύο εστίες από 4 μέχρι και 7 εκατοστά. Κατόπιν της ένστασης, οι διαιτητές μέτρησαν τα δοκάρια και διαπίστωσαν πως έστεκε το επιχείρημά μας. Δόθηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός των 30 λεπτών, βγήκαν ξανά οι διαιτητές, μέτρησαν και έχουν διαπιστώσει και πάλι ότι υπάρχει αντικανονικότητα στις διαστάσεις και στις δύο εστίες».

Από την πλευρά τους στον Ατρόμητο αναφέρουν πως στην πρώτη μέτρηση ήταν πέντε και τρία εκατοστά το πρόβλημα και τα επτά εκατοστά που αναφέρει στην ένστασή της η ΑΕΚ δεν υπάρχουν πουθενά.