Μάικλ Τζ. Φοξ: Συγκίνηση για τον ηθοποιό από το “Back To The Future” που έκανε σπάνια εμφάνιση συναντώντας τον Κρίστοφερ Λόιντ (vid)

Ενα βίντεο που από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει κύμα αγάπης στα social media: Πρόκειται για τον Μάικλ Τζ. Φοξ που 37 χρόνια μετά την ταινία «Back to the Future» συναντήθηκε με τον συμπρωταγωνιστή του Κρίστοφερ Λόιντ στο φεστιβάλ Comic Con στη Νέα Υόρκη.

Ο 61χρονος Φοξ που πάσχει από πάρκινσον από τα 29 του χρόνια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όταν σηκώθηκε από τη θέση του, στάθηκε όρθιος και αγκάλιασε τον συμπρωταγωνιστή του.

Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν καθώς οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στη σκηνή και μίλησαν για τη φιλία τους και την κοινή τους καριέρα, η οποία ξεκίνησε από την πασίγνωστη ταινία «Back To The Future».

«Δεν γνώριζα τον Μάικλ παρά μόνο ακούγοντας γι’ αυτόν», είπε ο Λόιντ για τον Φοξ πριν οι δυο τους συνεργαστούν. «Υπήρχε αμέσως χημεία μεταξύ μας όπως λένε», είπαν για τη στιγμή που συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας.

Η συνάντησή τους έκλεισε με τους δυο ηθοποιούς να δίνουν συμβουλές στο κοινό, επιλέγοντας και οι δύο αποσπάσματα από ταινίες. Ο Φοξ ανέφερε ως αγαπημένη του ταινία, το «Dr. Stranglove», ενώ ο Λόιντ επέλεξε ένα απόσπασμα από το «Back To The Future», λέγοντας: «Είχε ειπωθεί κάποτε σε μια ταινία – το μέλλον είναι αυτό που το φτιάχνεις».

Στο Twitter, αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν τη συνάντησή τους: «Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις», έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε το ζευγάρι ως «το καλύτερο». Ένας άλλος είπε ότι ήταν «μια όμορφη στιγμή» που είδε τους δύο πρωταγωνιστές ξανά μαζί.

Δείτε τη στιγμή της επανένωσης των δύο εδώ μαζί με τις αντιδράσεις των θαυμαστών:

Πέρυσι, οι δύο ηθοποιοί επανενώθηκαν 36 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας στοστην Ουάσινγκτον.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους να μοιράζονται ένα καρότσι του γκολφ στο Instagram, ο Φοξ έγραψε: «Back to back #backtothefuture». Ο Λόιντ δημοσίευσε τη δική του φωτογραφία που τους δείχνει να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο, με λεζάντα: «Κρατήστε αυτό… #backtothefuture».