Καλό Νερό: Νεκρός 50χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μετά από λογομαχία με την εν διαστάσει σύζυγό του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας με την αυτοχειρία 49χρονου. Ο άνδρας, υπήκοος Αλβανίας αυτοκτόνησε σε αγρόκτημα στην περιοχή του Καλού Νερού, όπου διέμενε, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα ακριβή αίτια της ενέργειας αυτής.

Νωρίτερα το πρωί είχε συναντήσει την εν διαστάσει σύζυγό του με σκοπό να μιλήσουν, αυτή ωστόσο δεν δέχτηκε με τον ίδιο να αποχωρεί απογοητευμένος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα γύρω στις 12 το μεσημέρι ο 49χρονος αυτόχειρας, με καταγωγή από Αλβανία, πείρε μια καραμπίνα, που εξετάζεται αν ήταν δική του και μετέβη σε χωράφι με ελαιόδεντρα στο οποίο ράβδιζαν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα παιδιά τους μαζί και με άλλους εργάτες γης.

Εκεί ύστερα από έντονη λογομαχία με την πρώην σύζυγό του φέρεται να πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και ακολούθως καθώς προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν τα παιδιά του, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του σημαδεύοντας στο κεφάλι και πάτησε τη σκανδάλη. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Για το τραγικό συμβάν ειδοποιήθηκαν οι διωκτικές αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι από το Α.Τ. Τριφυλίας καθώς και την Ασφάλεια Καλαμάτας και αναμένεται ιατροδικαστής.

Η σορός του εντοπίστηκε σε παρακείμενο αγρόκτημα στην περιοχή του Καλού Νερού Μεσσηνίας.