Εργασίες συντήρησης υποδομών από 12 συνεργεία σε σχολεία του Δήμου

Αυτοψία σε σχολεία όπου εξελίσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, εργασίες και παρεμβάσεις συντήρησης, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρης Μαστραγγελόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Παύλο Χριστόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ.Τ.Υ. του Δήμου.

«Τα σχολεία μας παραμένουν σε προτεραιότητα» ανέφερε ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε να τα έχουμε πάντα σε προτεραιότητα και να υλοποιούμε παρεμβάσεις για να βελτιώνουμε τις συνθήκες, καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων, όλα τα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας εργάζονται στα σχολεία, σήμερα 12 συνεργεία είτε του Δήμου, είτε εργολάβων, βρίσκονται σε σχολεία και πραγματοποιούν προγραμματισμένες παρεμβάσεις».

Εργασίες, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί και την ιεράρχηση της αρμόδιας Υπηρεσίας, εξελίσσονταν σήμερα στο 5ο (Μπενάκειο), 7ο, 8ο, 9ο, 13ο, 18ο, 19ο Δημοτικό Σχολείο, 4ο, 6ο Γυμνάσιο και Γυμνάσιο Παραλίας, 4ο Λύκειο και στο Eνιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμάτας.