Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούλη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τη λαϊκή αγορά και καταστήματα της πόλης

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής” και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου , Δημήτρης Κουτσούλης, κατά την επίσκεψη του στην Καλαμάτα, συνοδευόμενος από τον πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Αδαμόπουλο, αλλά και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και καταστήματα της πόλης. 

Στη συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, υπό τον πρόεδρο, μελών της Διοίκησης και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων.

Αναλυτικότερα συμμετείχαν:

-Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Ευάγγελος Ξυγκώρος και μέλη της διοίκησης

-Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιάννης Μαρινόπουλος

-Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΟΕΒΕΣ), Γεώργιος Καπερώνης

-Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, Γεώργιος Πετρόπουλος

-Ο αντιπρόεδρος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κωνσταντίνος Νικολακέας & Παναγιώτης Γεωργιτσέας.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν εκτενώς τα προβλήματα που απασχολούν τους φορείς εστιάζοντας στην έλλειψη διαβούλευσης και συμμετοχής στη διαμόρφωση πολιτικών για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Δ. Κουτσούλης, τόνισε ότι οι παρατηρήσεις των παραγωγικών φορέων της Μεσσηνίας θα εξεταστούν και θα αναδειχθούν, ενώ αποτελεί δέσμευσή του να θεσμοθετηθεί ανά εξάμηνο η συνάντηση, ώστε να παρακολουθούν άπαντες ενεργά και να αποτιμούν και επικαιροποιούν τις θέσεις και τις δράσεις.

Τον κ. Κουτσούλη συνόδευαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώτα Σάλμα και Γιώργος Φωτεινόπουλος, όπως και ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής & μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Πάζιος.