Εξελίσσονται οι εργασίες ενόψει της νέας σχολικής περιόδου – Συντήρηση υποδομών, ράμπες και WC Α.Μ.Ε.Α σε όλα τα σχολεία του Δήμου

Εντατικοποιούνται οι εργασίες που εκτελούνται στα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας, ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου. Συνεργεία του Τμήματος Αυτεπιστασίας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και συνεργεία εργολάβων, πραγματοποιούν παρεμβάσεις συντηρήσεων και επισκευών στο σύνολο των σχολείων του Δήμου, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από την Υπηρεσία αλλά και σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων καθώς και αιτήματα που έχουν κατατεθεί από την Ένωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Για την πορεία των εργασιών (ελαιοχρωματισμοί, στέγες, τουαλέτες, προαύλια, καθαρισμοί κ.λπ.) ενημερώθηκε σήμερα σε επιτόπιες επισκέψεις ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο.

ΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ WC AMEA ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Επίσης εξελίσσονται εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας στα σχολεία, με κατασκευή ραμπών Α.Μ.Ε.Α και WC Α.Μ.Ε.Α προκειμένου να υπάρξει πλήρης κάλυψη των αναγκών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας.