Δήμος Καλαμάτας: Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Παναγιώτης Χειλάς με τη “Νέα Δυναμική”

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα πως θα είναι ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, εκλεγμένος το 2019 με την παράταξη του Βασίλη Τζαμουράνη, Παναγιώτης Χειλάς, που είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Διοίκησης & Επιχειρηματικότητας. Ο κ.Χειλάς που θα ανακοινώσει προσεχώς σε συνέντευξη τύπου περισσότερες λεπτομέρειες, σε ένα φυλλάδιο που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης αναφέρει το όνομα του συνδυασμού του “Νέα Δυναμική” μαζί με το ρητό του Ρήγα Φεραίου «όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά».

Να θυμίσουμε πως στις 5.5.2022 με ανακοίνωσή του είχε μείνει εκτός της δημοτικής παράταξης του κ. Τζαμουράνη. Είχε προηγηθεί η λακωνική  δήλωση αποκήρυξής του από τον πρώην επικεφαλής του Βασίλη Τζαμουρανη, ο οποίος χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες έκανε λόγο για “σοβαρές διαφωνίες” και για “εμπόδια στη συμπορευσή τους στο μέλλον”.

Να σημειωθεί επίσης οτι το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο ο Παναγιώτης Χειλάς απουσιάζει από τα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά και από παρεμβάσεις στα ΜΜΕ. Να υπενθυμίσουμε οτι έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας στις δημοτικές εκλογές του 2019  με  402 ψήφους. Με το νέο έτος-που είναι και χρονιά εκλογών-φαίνεται οτι επαναπροσδιόρισε τις προθέσεις και τους στόχους του και επανήλθε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για δήμαρχος.

Πηγή