Το 6/6 στα φιλικά της έκανε η “Μαύρη Θύελλα” επικρατώντας 2-1 του Καμπανιακού – Η Μαύρη Θύελλα μέσω προγράμματος ενώνει τους  φιλάθλους της σε όλο τον κόσμο

Άλλο ένα φιλικό, άλλη μία νίκη για την Μαύρη Θύελλα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έκλεισε με χαμόγελα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, επικράτησε με σκορ 2-1 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα και έκανε το 6/6 στις φιλικές της αναμετρήσεις.

Ασφαλώς, αυτοί οι αγώνες γίνονται ώστε ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν στο χορτάρι τα όσα δουλεύουν.

, Καλαμάτα: Έκανε το 6/6 στα φιλικά η Μαύρη Θύελλα, 2-1 τον Καμπανιακό

Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος, με απώτερο σκοπό η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, η Μαύρη Θύελλα δείχνει πως εκτός από το να παράγει σωστό ποδόσφαιρο, αποκτά και πνεύμα νικητή.

Αποδείχτηκε άλλωστε και στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Καμπανιακό. Εκεί, όπου το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό, περιόρισε επιθετικά τον αντίπαλο και βρήκε γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

, Καλαμάτα: Έκανε το 6/6 στα φιλικά η Μαύρη Θύελλα, 2-1 τον Καμπανιακό

Ήταν το 8ο λεπτό όταν ο Μορέϊρα «σέρβιρε» και ο Μάντζης εκτέλεσε για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27’, ο δημιουργός έγινε σκόρερ, με τον Μορέϊρα να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην Καλαμάτα με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Καμπανιακό να βγάζει αντίδραση και να μειώνει στο 55ο λεπτό σε 2-1 με γκολ του Ρόβα. Ωστόσο, η διαχείριση από πλευράς της μελανόλευκης ομάδας ήταν άψογη, αφού κράτησε το σκορ ως είχε μέχρι το φινάλε και πήρε μία ακόμη φιλική νίκη.

, Καλαμάτα: Έκανε το 6/6 στα φιλικά η Μαύρη Θύελλα, 2-1 τον Καμπανιακό

Η αρχική ενδεκάδα της Καλαμάτας: Καλογεράκης, Καλουτσικίδης, Τσελεπίδης, Βαφέας, Τάχατος, Οικονόμου, Κατάλντι, Μπονέτο, Τσέλιος, Μορέϊρα, Μάντζης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Η Μαύρη Θύελλα με αυτό το φιλικό ολοκλήρωσε το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της στη Θεσσαλονίκη και η αποστολή επιστρέφει στη βάση της.

Διασύνδεση ομογενών και φίλων της Καλαμάτας FC από Μελβούρνη έως Σικάγο, Μόντρεαλ και Μόναχο

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ετοιμάζει ένα νέο, ξεχωριστό πρόγραμμα που θα ενώνει τους φιλάθλους της ομάδας σε κάθε γωνιά του κόσμου, με έμφαση στις κοινότητες του εξωτερικού και στόχο τη μόνιμη σύνδεση με την πόλη, την ιστορία και τη «Μαύρη Θύελλα».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η Μαύρη Θύελλα ταξιδεύει παντού!

Σύντομα η Καλαμάτα FC θα παρουσιάσει ένα νέο, ξεχωριστό πρόγραμμα για όλους τους φίλους της ομάδας που ζουν στο εξωτερικό.
Ένα πρόγραμμα που ενώνει τους φιλάθλους μας από τη Μελβούρνη μέχρι το Σικάγο, από το Μόντρεαλ μέχρι το Μόναχο — με στόχο να νιώθουμε όλοι πιο κοντά στην πόλη μας, στην ιστορία μας και στη Μαύρη Θύελλα!

Η εξωστρέφεια της «Μαύρης Θύελλας» έχει αποτυπωθεί και σε προηγούμενες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και προγραμμάτων, στοιχείο που δείχνει συνέπεια σε στρατηγική σύνδεσης με την κοινωνία των φιλάθλων.