Στη Μεσσηνία ο Αλέξης Τσίπρας στις 2 ή 3 Νοεμβρίου – Επαφές σε Καλαμάτα και Τριφυλία

Τη Μεσσηνία αναμένεται να επισκεφθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ), Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα 2 ή, πιθανότερα, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό, η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων η Μεγαλόπολη και το Ναύπλιο.

Το πλήρες πρόγραμμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί αύριο. Σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, ο σχεδιασμός προβλέπει επίσκεψη στην Καλαμάτα, όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να περπατήσει στο κέντρο της πόλης και να συνομιλήσει με πολίτες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους νέους. Στο πρόγραμμα φέρεται, επίσης, να περιλαμβάνεται επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα, καθώς και για τα ευρύτερα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια Υγεία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ αναμένεται να μεταβεί στην Τριφυλία, όπου προγραμματίζεται συνάντηση με αγρότες της περιοχής, με αντικείμενο τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Μεσσηνίας. Οι τελικές λεπτομέρειες της περιοδείας, καθώς και οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεων, αναμένεται να γίνουν γνωστές με την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος.