Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην 90η ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της 90ης Διεθνούς Εκθέσεως.

Ο κ. Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων, σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026 θα μετέχει στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι τον προσεχή Νοέμβριο η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει τις εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, σε μία περίοδο έντονων και μεγάλων προκλήσεων για την Αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, επίσης, θα συμμετάσχει σε προγραμματισμένη εκδήλωση στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης με θέμα «Τοπικές Κοινωνίες, Βιώσιμη Ανάπτυξη», ενώ αύριο Σάββατο, -μεταξύ άλλων- θα παραστεί σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις στους εκθεσιακούς χώρους της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Υπουργείων, Οργανισμών και φορέων.