«Βόμβα» με Μπρούνο Γκάμα η Καλαμάτα

Ο Μπρούνο Γκάμα θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Καλαμάτα

Μια σπουδαία μεταγραφή  ολόκληρωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα. Πρόκειται για τον 37χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και  τα εργομετρικά στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας   με την Καλαμάτα.

Σε μία τηρουμένων των αναλογιών «βόμβα» για επίπεδα της Super League 2 προχώρησε η Καλαμάτα, καθώς συμφώνησε με τον Μπρούνο Γκάμα.

Η Καλαμάτα, τα βρήκε σε όλα με τον Μπρούνο Γκάμα, με τον Πορτογάλο να ταξιδεύει στην πόλη της Πελοποννήσου τις επόμενες μέρες για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός είναι γνώριμός μας καθώς την τετραετία από το 2018 ως το 2022 έπαιζε στη χώρα μας και τον Άρη, όπου σε 125 ματς όλων των διοργανώσεων πέτυχε 29 γκολ και είχε 9 ασίστ.

Ο 37χρονος εξτρέμ μετά το επιτυχές πέρασμα από τον Άρη, αγωνιζόταν τις τελευταίες τρεις σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο, από την οποία έμεινε ελεύθερος, μετρώντας 7 γκολ και 10 ασίστ σε 66 συμμετοχές. Πρωταθλητής Ευρώπης Under 17 το 2003 με την αντίστοιχη Εθνική της χώρας του και με μεγάλη καριέρα σε  ΠόρτοΡίο ΑβεΝτεπορτίβο Λα Κορούνια αλλά και Νντίπρο όπου και έφτασε ως τον τελικό του Europa League, θα επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό της Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπρούνο Γκάμα (Bruno Alexandre Vilela Gama), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

«Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλούσια εμπειρία στα γήπεδα, προσφέροντας εντυπωσιακά highlights κατά διάρκεια της καριέρας του, αφού συνδυάζει την ποιότητα με την ουσία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπράγκα, ενώ έπαιξε και στην πρώτη ομάδα. Ύστερα ακολούθησε η δεύτερη ομάδα της Πόρτο και μετέπειτα μεταπήδησε στην πρώτη, ενώ ακολούθησε η Βιτόρια Σετούμπαλ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρίο Άβε, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Λα Κορούνια. Το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Ντνίπρο και ύστερα ακολούθησε η Αλκορκόν.

Τη σεζόν 2018 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό του Άρη, όπου στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέγραψε 125 συμμετοχές, 29 γκολ και 9 ασίστ. Μετά τον Άρη φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, όπου μέτρησε 66 εμφανίσεις, 7 γκολ και 10 ασίστ.

Έχει 128 εμφανίσεις στην Primeira Liga της Πορτογαλίας, 66 στη La Liga της Ισπανίας και διαθέτει επίσης συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Μπρούνο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Η «Μαύρη Θύελλα» συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη, θέλει να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη… μέση την περσινή σεζόν. Την άνοδο στη Super League.