Ασφαλτόστρωση στη Ναυαρίνου μετά την αποκατάσταση της βλάβης στον αποχετευτικό αγωγό – Στην κυκλοφορία το απόγευμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το πρωί σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού Ναυαρίνου στην Καλαμάτα, όπου το προηγούμενο διάστημα είχε εντοπιστεί και αποκατασταθεί σοβαρή βλάβη στον αποχετευτικό αγωγό.

Τα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας και της ΔΕΥΑΚ προχώρησαν πρώτα στην απόξεση του κατεστραμμένου οδοστρώματος, και πλέον βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ασφαλτόστρωση μήκους 50 μέτρων και συνολικής επιφάνειας περίπου 400 τετραγωνικών μέτρων.

Λόγω των εργασιών, ο δρόμος παραμένει κλειστός από τις πρώτες πρωινές ώρες, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται μέσω παρακείμενων οδών, σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν τεθεί σε ισχύ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις πρώτες απογευματινές ώρες, και συγκεκριμένα μετά τις 2 το μεσημέρι, οπότε και το οδικό τμήμα θα παραδοθεί ξανά στην κυκλοφορία.