Bατά και χωρίς ασάφειες τα θέματα των Μαθηματικών που διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Τα σημερινά θέματα στα Μαθηματικά  των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα  οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, υποψήφιοι για τα ΑΕΙ  κρίνονται βατά, χωρίς ασάφειες, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Είχαν καλή κλιμάκωση δυσκολίας και οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι δε θα αντιμετωπίσουν, ιδιαίτερες δυσκολίες.


Τα σημερινά 
θέματα στα Μαθηματικά  των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα  οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, υποψήφιοι γα τα ΑΕΙ  κρίνονται βατά, χωρίς ασάφειες, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Είχαν καλή κλιμάκωση δυσκολίας και οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι δε θα αντιμετωπίσουν, ιδιαίτερες δυσκολίες.

Θέμα Α ́: Εξετάζει βασικές έννοιες θεωρίας

Θέμα Β ́: Θέμα ανάλυσης χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες

Θέμα Γ ́: Θέμα που εξετάζει βασικές έννοιες στατιστικής

Θέμα Δ ́: Πρόβλημα ακροτάτων που εξετάζει την κατανόηση της μονοτονίας συνάρτησης. Το ερώτημα Δ4 απαιτούσε καλή γνώση αλγεβρικών πράξεων.