Αλειφέρη: Μην υποτιμάτε τη νόσο επιβαρύνεται σημαντικά την υγεία σας με τραγικά αποτελέσματα

“Η ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας είναι πλήρης εδώ και καιρό. Με νέους ανθρώπους 42, 43 και 45 ετών. Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον ιό”, δήλωσε σήμερα η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, χτυπώντας ακόμα μια φορά το καμπανάκι του κινδύνου για όσους παραμένουν ακόμα ανεμβολίαστοι, αλλά και όσους έχουν συμπτώματα και υποτιμούν τη νόσο με αποτέλεσμα να μην προσέρχονται εγκαίρως στο Νοσοκομείο και όταν φτάνουν να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά η υγεία τους, με τραγικά σε κάποιες περιπτώσεις αποτελέσματα.

Συνεχίζονται με ικανοποιητικότατο ρυθμό οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας – Ευχαριστούμε τους ιδιώτες γιατρούς για την βοήθειά τους στους εμβολιασμούς πολιτών

Για “έκρηξη” εμβολιασμών το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έκανε λόγο η Ελένη Αλειφέρη, υποστηρίζοντας ότι γίνονται 600 εμβολιασμοί ημερησίως, κυρίως για την 3η δόση, διευκρινίζοντας όμως ότι το 20-25% των εμβολιαζόμενων κάνουν την  δόση. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως και ονομαστικά τους ιδιώτες γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας που προσέτρεξαν να βοηθήσουν στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου, πραγματοποιώντας εμβολιασμούς πολιτών, καλύπτοντας την απογευματινή βάρδια.

Συγκεκριμένα, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου ευχαρίστησε  τους: Δημήτρη Γκότση-καρδιολόγο, Αρετή Κορακοβούνη– Ενδοκρινολόγο, Φωτεινή Δεμπεγιώτη– Μαιευτήρα,  Χρανιώτη Γιώργο– Οφθαλμίατρο, Ειρήνη Σακκά- Γενική Ιατρό, Γιουρτούμα Νικόλαο-Καρδιολόγο, και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Δημήτρη Τζωρτζίνη για τη συνδρομή  τους στο εμβολιαστικό έργο στο Νοσοκομείο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *