Πάτρα: Στο νοσοκομείο 13 άτομα μετά από γεύμα σε κατάστημα – Συνελήφθη ο υπεύθυνος

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκαν 13 άτομα, τα οποία παρουσίασαν αδιαθεσία μετά από γεύμα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περιστατικά σημειώθηκαν μετά από γεύμα τύπου brunch.

Ορισμένοι από τους πολίτες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ άλλοι προσήλθαν με δικά τους μέσα, προκειμένου να λάβουν ιατρική φροντίδα.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι ασθενείς έλαβαν εξιτήριο, χωρίς να χρειαστεί να παραμείνουν για νοσηλεία. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε στις προβλεπόμενες ενέργειες αυτεπάγγελτα.

Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε την αρμόδια Διεύθυνση Υγείας, προκειμένου να διενεργηθούν οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί έλεγχοι και να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκαν τα περιστατικά.