Δυναμική παρουσία στο κέντρο της Καλαμάτα πραγματοποίησαν χθες το βράδυ οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Μεσσηνίας, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών. Λίγο μετά τις 7, σε μια πρωτόγνωρη και δυναμική πορεία, δεκάδες τρακτέρ από το μπλόκο στον κόμβο της Θουρίας, στον «αυτοκινητόδρομο του Μορέα» εισήλθαν οργανωμένα στο κέντρο της πόλης και στάθμευσαν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην κεντρική πλατεία, όπου παρέμειναν για περίπου μισή ώρα.
Στην συνέχεια απηύθυναν κάλεσμα συμπαράστασης στους πολίτες της Καλαμάτας, ζητώντας τη στήριξή τους στον αγώνα που δίνουν, ενώ ξεκαθάρισαν ότι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα μέχρι να ικανοποιηθούν στο σύνολό τους τα αιτήματά τους.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, θα περάσουν τα Χριστούγεννα, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, τα Θεοφάνια, ακόμη και τις Απόκριες στο μπλόκο τους. Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία, η κίνηση των οχημάτων από και προς την Αθήνα διεξάγεται μέσω των παραδρόμων στο ύψος της Θουρίας χωρίς να έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα.

Μπλόκα υπάρχουν και στην γειτονική Αρκαδία και συγκεκριμένα στον κόμβο της Νεστάνης αλλά και στο Άργος, με τα τρακτέρ εκεί να βρίσκονται στην άκρη του δρόμου και την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά αφού όπως λένε οι αγρότες, σκοπός τους δεν είναι να ταλαιπωρήσουν κανέναν, γιατί θέλουν τους πολίτες στο πλευρό τους.
Focus Radio | 02/09/2026
Δανάη Μπάρκα: Περιμένει το πρώτο της παιδί – Η τρυφερή ανακοίνωση με τον σύζυγό της
Focus Radio | 20/08/2026
Eurovision 2027: Τι αλλάζει για τις χώρες που εμπλέκονται σε πολέμους
Γιώργος Μαρκόπουλος | 14/08/2026
Στη Μεσσηνία ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Οικογενειακές στιγμές στην Costa Navarino (vid)
Focus Radio | 21/07/2026
Νέο τηλεοπτικό σκηνικό: Λιάγκας, Χρηστίδου, Κουτσελίνη και Καινούργιου σε νέες ισορροπίες
Focus Radio | 30/09/2026
Καλαμάτα: 25 ψηφιακοί νομάδες γνώρισαν την πόλη και τις δυνατότητές της για εργασία και διαμονή
Γιώργος Μαρκόπουλος | 30/09/2026
Καλαμάτα: 7 συλλήψεις για την απόπειρα κατάληψης στο σχολικό συγκρότημα της οδού Κρήτης
Focus Radio | 30/09/2026
Έλλειψη αιγοπρόβειου γάλακτος: Νέες αυξήσεις στη φέτα – Στα 15-16 ευρώ το κιλό οι εκτιμήσεις
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.

Copyright © 2025 Focus Radio. All rights received.


0 comments