Στην Καλαμάτα η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.

Στην Καλαμάτα πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου, η γενική συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας (ΕΛΜΟΤΟ), με διοργανωτή τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Μεσσηνίας και Φίλων Μοτοσυκλέτας (ΛΕ.ΜΟ.ΜΕ – Μοτοανεξάρτητοι).

Οι εργασίες της συνέλευσης θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας της πόλης και θα συγκεντρώσουν εκπροσώπους μοτοσυκλετιστικών λεσχών και οργανωμένων ομάδων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα συζητήσουν ζητήματα που αφορούν τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό, τις δράσεις της Ομοσπονδίας και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες του χώρου.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει:

Σάββατο 14 Μαρτίου, 18.00 – 21.00: Θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες προετοιμασίας της γενικής συνέλευσης, με εισηγήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις, καθώς και συζήτηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων λεσχών και μοτο-ομάδων.

Κυριακή 15 Μαρτίου, 09.00 – 13.00: Θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο., με τη συμμετοχή εκπροσώπων των λεσχών της Ομοσπονδίας και των μοτο-ομάδων supporters.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τη ΛΕΜΟΜΕ – Μοτοανεξάρτητοι, η οποία μέσα από τις δράσεις της προωθεί τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό, τη συνεργασία των λεσχών και την ανάπτυξη του μοτοτουρισμού, συμβάλλοντας παράλληλα στην προβολή της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας ως τόπο φιλοξενίας σημαντικών πανελλήνιων συναντήσεων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των εκπροσώπων των λεσχών είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μέσα από τον διάλογο και τις προτάσεις διαμορφώνεται η επόμενη ημέρα του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.