«Άντε γ@μ@σου, παλιο@δερφή» – Χαμός με τον Γιώργο Τσαλίκη (vid)

«Βρώμικο» έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πουλούσε το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης την Κυριακή το βράδυ, έξω από το γήπεδο, όπου πήγε να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα με τα παιδιά του έγινε viral χθες.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, φρόντισε να μπει στο κλίμα του αγώνα πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσαλίκης κοινοποίησε ένα φοβερό βίντεο στα social media, όπου ο ίδιος βρίσκεται σε μια καντίνα, πουλώντας «βρώμικο»!

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής φοράει και ένα μπουφάν του Ολυμπιακού και προσκαλεί τον κόσμο για ένα… βρώμικο!

Υπενθυμίζεται πως στο εν λόγω βίντεο ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε έναν από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα παραδοσιακά «βρώμικα» έξω από τα γήπεδα. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους όσους τον ακολουθούν.

Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε

Ωστόσο, κάποιος από τους διαδικτυακούς του «φίλους» ξέφυγε με αποτέλεσμα να του αφήσει ένα πολύ χυδαίο σχόλιο κάτω από το εν λόγω βίντεο.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, όπως εξιστόρισε ο γνωστός τραγουδιστής, σε video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον έβρισε χυδαία, γράφοντάς του «άντε γ@μ!$ου, π!λ!@€ρφ!».

Το σχόλιο αυτό όμως, το έγραψε από λογαριασμό με το όνομα και το επώνυμό του, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να καταφέρει να βρει το τηλέφωνό του σχετικά άμεσα, καθώς ο άνδρας αυτός είναι ασφαλιστής και μάλιστα συνεργάζεται με πολλούς συναδέλφους του.

Έτσι, ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, με την πρώτη προσπάθεια να τελειώνει άδοξα με βρισιές και κλείσιμο τηλέφωνο του.

Στην επόμενη όμως ο γνωστός καλλιτέχνης, κατάφερε να εκθέσει τον άνθρωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Δείτε το video με τα όσα εξιστόρησε ο Γιώργος Τσαλίκης…