Φιλικό με Πάμισο το Σάββατο η Καλαμάτα – Σε δύο Ομίλους η Super League 2 – Κοντά σε συμφωνία με τηλεοπτικό πάροχο

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, με δηλώσεις στην εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας» μίλησε για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε δυο ομίλους, οριστικά όπως ξεκαθάρισε, επεσήμανε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις, ενώ τόνισε ότι Παναχαϊκή και Διαγόρας Ρόδου είναι βασικοί υποψήφιοι ώστε να «μεταφερθεί» ο ένας στο γκρουπ του Βορρά.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Λίγκας υπογράμμισε ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με πάροχο και πρόκειται για ανοιχτό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Είναι δεδομένο ότι η σέντρα θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου. Τώρα δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό και με βάση τη συγκεκριμένη ημερομηνία προχωράμε. Θα υπάρχουν δύο όμιλοι, αυτό δεν αλλάζει. Οι πρωταθλήτριες των δύο ομίλων μέσω της διαδικασίας των playoffs θα ανέβουν απευθείας στη Super League 1 και αντίστοιχα μέσω της διαδικασία των playouts συνολικά θα υποβιβαστούν 5 ομάδες στη Γ’ Εθνική. Δύο από τον όμιλο που θα έχει 10 ομάδες και τρεις από τον όμιλο που θα συμμετάσχουν 11 ομάδες. Πράγματι είναι υποψήφιες για το βόρειο όμιλο ο Διαγόρας με την Παναχαϊκή, αλλά μπορεί αυτό να διαφοροποιηθεί, αυτό το θέμα είναι ανοιχτό. Με γεωγραφικά κριτήρια θα αποφασιστεί ποια ομάδα από τον Νότο θα συμπληρώσει τον όμιλο του Βορρά. Αυτό θα οριστικοποιηθεί στο ΔΣ της Λίγκας, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου».

Για να καταλήξει ο Πέτρος Μαρτσούκος: «Εκτιμώ ότι όλες οι ομάδες μας θα αδειοδοτηθούν και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Για τα τηλεοπτικά, είμαστε πολύ κοντά με έναν πάροχο. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ανοιχτό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας».

Φιλικό το Σάββατο με Πάμισο

Φιλικό παιχνίδι με τον Πάμισο θα δώσει το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης (έναρξη 6 μ.μ.) η ομάδα της Καλαμάτας. Ο προπονητής των «μελανολεύκων», Νίκος Αναστόπουλος, σίγουρα ήθελε ένα πιο δυνατό τεστ, αλλά το προγραμματισμένο φιλικό με τον Διαγόρα Ρόδου στην Αθήνα για τις 31/8 ματαιώθηκε, καθώς οι νησιώτες θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν μια εβδομάδα μετά στην Κόρινθο για τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Εργασίες στο Στάδιο με έξοδα Πρασσά

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα «ξεκίνησαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού και διαμόρφωσης των βοηθητικών χώρων που χρησιμοποιεί η ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας, της φιλοξενούμενης ομάδας, των διαιτητών και στην αίθουσα τύπου “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ”.

Οι εργασίες θα γίνουν χωρίς να μεταβληθεί η κτηριακή υφή και η αισθητική των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που παρουσιάζουν οι βοηθητικοί χώροι. Το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και η εκτέλεση των εργασιών θα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον Πρόεδρο μας κ. Πρασσά».

Έναρξη σήμερα για την Κ19

Διακοπές τέλος για την ομάδα Κ19 της Καλαμάτας, καθώς έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα η έναρξη των προπονήσεων για τη νέα σαιζόν. Ειδικότερα, η «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο ενωσιακό αθλητικό κέντρο του Κορδία.