Φιλιατρά: Ακόμα ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας 25χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά με λοστό από τον 46χρονο σύντροφό της

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε ακόμα μία γυναίκα από τον 46χρονο σύντροφό της αλβανικής καταγωγής εδώ στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην κωμόπολη των  Φιλιατρών. 

Η 25χρονη κοπέλα αρχικά δέχθηκε τις απειλές του κακοποιητή της, ωστόσο εκείνος δεν έμεινε μόνο στα λόγια. τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπό της προκαλώντας της εκχυμώσεις, ενώ άρπαξε και έναν σιδερένιο λοστό μήκους περίπου ενός μέτρου που βρήκε μπροστά του και τη χτύπησε σε όλο της το σώμα, στα χέρια και στα πόδια, προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 46χρονο, ενώ η κοπέλα διακομίσθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.. 

Η κακοποιημένη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του 46χρονου ενώ οι αστυνομικοί της εξήγησαν τα παρεχόμενα δικαιώματά της, για το panic button και τη δυνατότητα να φιλοξενηθεί σε safe house που διατηρεί στο Nομό η Αστυνομία. Το θύμα εξέφρασε την επιθυμία της  να μείνει στο σπίτι του πατέρα της στα Φιλιατρά.

Από την έρευνα των αρμοδίων αρχών εντοπίστηκε και ο σιδερένιος λοστός, ο οποίος και κατασχέθηκε ενώ σε βάρος του 46χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βία και απειλή, και επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ θα περάσει αύριο το κατώφλι της εισαγγελίας Κυπαρισσίας αφού το αδίκημα διώκεται αυτεπαγγέλτως.