Τσώνης κατά Αθανασόπουλου με αντικείμενο αντιπαράθεσης τις παρεμβάσεις στον Πάμισο

Με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης επιτίθεται στον νυν δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο για τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον ποταμό Πάμισο.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει τον Γιώργο Αθανασόπουλο “πιστό υπασπιστή του κ. περιφερειάρχη” και τον κατηγορεί ότι “κρύβεται αντί να απολογηθεί για την καταστροφή”. Ο κ. Τσώνης υπενθυμίζει ακόμα ότι “η δική του δημοτική αρχή είχε οραματιστεί και είχε σχεδιάσει παρεμβάσεις στον Πάμισο που θα διατηρούσαν τη φυσιογνωμία του και ταυτόχρονα, με τις υποδομές που ήταν προγραμματισμένο να κατασκευαστούν, θα αναδεικνύονταν η σημασία του ποταμιού, το οποίο μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τον τόπο μας”.

Και καταγγέλλει τον κ. Αθανασόπουλο ότι “ήταν ο δήμαρχος που είχε επισκεφθεί κρυφά το υπουργείο Υποδομών ζητώντας την τροποποίηση της μελέτης που αφορά τον Πάμισο και πώς “σήμερα, ολοκληρώνοντας το καταστροφικό του έργο, ο κ. Αθανασόπουλος παριστάνει ότι δεν βλέπει όλα όσα έχουν συμβεί στον Πάμισο”. Κλείνοντας την ανακοίνωση ο κ. Τσώνης αναφέρει πως “θα επιμείνουμε στο όραμά μας για προστασία του, για κατασκευή φιλοπεριβαλλοντικών αντιπλημμυρικών έργων, για δημιουργία υποδομών που θα αναδείξουν τον Πάμισο και θα τον μετατρέψουν πόλο έλξης για τους πολίτες”.