Τουρίστας «προσγειώθηκε» με αγροτικό στην παραλία της Σάντοβας πέφτοντας σε γκρεμό 9 μέτρων

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στον δρόμο προς τις Κιτριές, όταν αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό περίπου 9 μέτρων, «προσγειώνοντας» στην παραλία της Σάντοβας.

Το περιστατικό συνέβη υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το όχημα να καταλήγει λίγα μόλις μέτρα από λουόμενους, οι οποίοι παρακολούθησαν εμβρόντητοι το απρόσμενο συμβάν. Ευτυχώς, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Ο οδηγός του αγροτικού κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του, χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα. Ωστόσο, διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αστυνομικοί της Τροχαίας και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.