Όλο και πιο παράξενη γίνεται η ιστορία της ξαφνικής αλλαγής των διαιτητών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη και στην επιλογή Ελλήνων ρέφερι στην «Opap Arena» για την 4η αγωνιστική των play off της Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι, που αρχικά είχε οριστεί από τον Στιβ Μπένετ για το ματς, διαψεύδει τα πάντα από όσα έχουν διαρρεύσει ότι έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο.
Συγκεκριμένα, ο Πολωνός ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται πως έχουν γίνει τόσο στην πτήση της διαιτητικής ομάδας για την Αθήνα όσο και σήμερα, όπου γράφεται ότι είναι εξαφανισμένοι λίγες ώρες πριν από το ματς. Ο Ρατσκόφσκι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι ρέφερι ήταν μεθυσμένοι στο αεροπλάνο, αλλά και πως έγιναν επεισόδια.
Από εκεί και πέρα, το μόνο που ξέρει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι ότι πριν από δύο ώρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Στιβ Μπένετ, στο οποίο του είπε ότι δεν θα επιλεγεί αυτός και οι Πολωνοί ρέφερι για να σφυρίξει το ματς, διότι δεν τον θέλουν οι δύο ομάδες.
Να μην παραιτηθούν! Να τους «αποκεφαλίσει» η UEFA… χθες!
Αξίζει να σημειωθεί πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε to10.gr με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο ισχυρός άνδρας του Άρη διέψευσε ότι οι κίτρινοι έχουν συναινέσει στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών από το ματς με την ΑΕΚ.
Οι καλύτερες αναλογίες στην Ελλάδα: Ιωάννα Μαλέσκου, το… τερμάτισες!
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.
Copyright © 2025 Focus Radio. All rights received.
0 comments