Συνάντηση Πτωχού με μέλη της διοίκησης της Μαύρης Θύελλας με διάθεση συνεργασίας για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την μεσσηνιακή ΠΑΕ

Η ανάγκη κατασκευής νέου σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και μια σειρά από παρεμβάσεις απαραίτητες για την βελτίωση της λειτουργικότητας και συνολικής εικόνας του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση μελών της διοίκησης της Μαύρης Θύελλας με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και από κοινό εκφράστηκε η βούληση συνεργασίας για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την μεσσηνιακή ΠΑΕ η οποία εκπροσωπεί το νομό στο πρωτάθλημα της Super League 2 (σ.σ. Β΄ Εθνικής κατηγορίας)

Οι εκπρόσωποι της μεσσηνιακής ΠΑΕ κ.κ. Παπαθεοδωρίδης και Ταβουλαρέας πρόσφεραν στον κ. Πτωχό μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Ενημερωτική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πτωχό, είχαν ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη της ομάδας μας “ΠΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ” κ. Παπαθεοδωρίδης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Καλαμάτα, κ. Ταβουλαρέας.

Ο κ. Πτωχός ενημερώθηκε διεξοδικά για τα θέματα που απασχολούν συνολικά την ομάδα, όπως οι τεχνικές παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες να πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας Καλαμάτας, η ανάγκη κατασκευής νέου σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου, καθώς και άλλα θεσμικά ζητήματα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη μας για το έντονο ενδιαφέρον του για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν.