Ενημέρωση περί των εξελίξεων για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, που περιλαμβάνει και τις παρεμβάσεις στο Νέδοντα, δόθηκε κατά τη διάρκεια συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, χθες Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Γιώργος Καπερώνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Εγγλέζος, ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΕΕ Μεσσηνίας Βασίλης Κουτραφούρης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Μπασακίδης και Ανδρέας Καραγιάννης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαρία Νταμάτη καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.
Κατά τη συνάντηση δόθηκε ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση και τα όσα περιλαμβάνει η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της πόλης, που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Για το θέμα αυτό συμφωνήθηκε, επίσης, καθώς συντάσσονται οι οριστικές μελέτες, να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και επικοινωνία.
Από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με της “Μαύρης Θύελλας” με την Κηφισιά
Έναρξη την Παρασκευή του 3ου Messinia Forum στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
Μαντάς και Βασιλειάδης σε Βορίδη: “Η έλλειψη εργατών γης, μεγαλύτερη απειλή για τον πρωτογενή τομέα”
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.
Copyright © 2025 Focus Radio. All rights received.
0 comments