Η Καλαμάτα ο επόμενος σταθμός της “θρυλικής περιοδείας” με τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια, που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, είχαν οι φίλοι των “ερυθρόλευκων” στην Καλαμάτα.

Τις «κούπες» “UEFA Conference League  που κατέκτησε η ανδρική ομάδα  (επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα στο μεγάλο τελικό) και UEFA Youth League που κατέκτησε η ομάδα  Κ-10 (επικράτησε με 3-0 της Μίλαν στο μεγάλο τελικό), θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» στη Μεσσηνία  και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 8 Ιουνίου από την Αίγινα και τα δύο κύπελλα έχουν ταξιδέψει ήδη σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως στην Κέρκυρα, την Νάξο, την Τήνο, την Σύρο, την Άνδρο, την Πάρο, τα Χανιά, την Ρόδο, τον Άγιο Νικόλαο, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Χίο, τη Μυτιλήνη, στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι, στη Λευκάδα, στη Λαμία, στα Τρίκαλα και αλλού.

Τα τρόπαια είχαν στηθεί σε ειδική εξέδρα μπροστά από τα αγάλματα στην κεντρική πλατεία, δίνοντας την ευκαιρία στο μεσσηνιακό κοινό να φωτογραφηθεί τόσο με το Conference League, όσο και με την κούπα του Youth League, που πήρε η ομάδα νέων.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα, τραγούδησαν συνθήματα, τον ύμνο της ομάδας και μετέτρεψαν… σε γήπεδο το χώρο της πλατείας. Η “θρυλική περιοδεία” στην Πελοπόννησο συνεχίζεται την Παρασκευή στην Κουρούτα, ενώ το Σάββατο τα δύο τρόπαια θα βρίσκονται στην Πάτρα και ενώ το προηγούμενο διάστημα έχουν “ταξιδέψει” σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα όσοι ενδιαφέρθηκαν προμηθεύθηκαν την κάρτα μέλους του Ολυμπιακού και κάρτα φιλάθλου, ώστε να στηριχθούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία.
Θυμίζουμε ότι με απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού τα τρόπαια “ταξιδεύουν” σε όλη την Ελλάδα και από την Κυριακή βρίσκονται στην Πελοπόννησο.
Πρώτος σταθμός ήταν το Ναύπλιο, ακολούθησε τη Δευτέρα η Τρίπολη, την Τρίτη η Σπάρτη και χθες το Γύθειο. Σημερινός σταθμός της “θρυλικής” περιοδείας η Καλαμάτα (Κεντρική Πλατεία, 19:30), ενώ θα ακολουθήσει την Παρασκευή η Κουρούτα και το Σάββατο η Πάτρα.

Δείτε φωτογραφίες από την Καλαμάτα: