Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ
Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε στην αφετηρία ενός όμορφου και ελπιδοφόρου αγώνα. Ενός αγώνα που δεν βασίζεται στις ηγεσίες, αλλά στην πρωτοβουλία, τη συμμετοχή και τη θέληση όλων μας. Καθένας και καθεμία από εμάς είναι κρίκος αυτής της αλυσίδας που στοχεύει σε μια δικαιότερη κοινωνία, βασισμένη στις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της συμπερίληψης.
Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να συντονιστούμε και να αυτοοργανωθούμε. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα και με ενότητα στον κοινό σκοπό, μπορούμε να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή, τις πράξεις μας πιο αποτελεσματικές και το όραμά μας πραγματικότητα.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε. Μαζί, με αλληλοϋποστήριξη, αποφασιστικότητα και πίστη στις αξίες μας, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε.
Σε αυτό το πλαίσιο, σας καλώ να προχωρήσετε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δημιουργηθούν προσωρινές Ομάδες Πρωτοβουλίας παντού.
Στόχος είναι αυτές οι Ομάδες Πρωτοβουλίας να αποτελέσουν οργανωτικά τη διάρθρωση του Κινήματος. Ανά εκλογική περιφέρεια ή ανά Δήμο.
Οι Ομάδες Πρωτοβουλίας θα διαθέτουν μια προσωρινή Γραμματεία, η οποία θα έχει την ευθύνη της διαχείρισης των καθημερινών θεμάτων.
Οι Ομάδες Πρωτοβουλίας συγκροτούνται από τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Κινήματος, καθώς και από κάθε νέο μέλος που εγγράφεται στην πλατφόρμα μας.
Η προσωρινή Γραμματεία θα προκύψει από την πρώτη συνάντηση της Ομάδας Πρωτοβουλίας.
Όποια μέλη επιθυμούν, μπορούν να ενταχθούν ταυτόχρονα και στους προσωρινούς Τομείς Εργασίας, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.
Η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Πρωτοβουλίας για τον Νομό Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο REX (1ος όροφος), Αριστομένους 26, Καλαμάτα.
Kαλούς μας αγώνες.
Στέφανος Κασσελάκης
Ιδρυτής “Κίνημα Δημοκρατίας”
Από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με της “Μαύρης Θύελλας” με την Κηφισιά
Έναρξη την Παρασκευή του 3ου Messinia Forum στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
Μαντάς και Βασιλειάδης σε Βορίδη: “Η έλλειψη εργατών γης, μεγαλύτερη απειλή για τον πρωτογενή τομέα”
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.
Copyright © 2025 Focus Radio. All rights received.
0 comments