Σοκ στην Σπάρτη: Βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του – Βρήκαν πορνογραφικές φωτογραφίες με το παιδί στο κινητό του

Ένα μικρό κοριτσάκι μόλις εννέα ετών κατήγγειλε πως ο πατέρας της στη Σπάρτη τη βίαζε επί πέντε χρόνια.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Σπάρτης από τη σύλληψη ενός 40χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό κατ’εξακολούθηση τα τελευταία 5 χρόνια, της 9χρονης σήμερα κόρης του.

Το μικρό κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα και σε επιχείρηση σήμερα Παρασκευή τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα στο κινητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό, με το ίδιο του το παιδί. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και δύο παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου, στη Λακωνία.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης και το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Αυτός είναι ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα στη Σπάρτη. Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, με την κατηγορία ότι βίαζε κατ’εξακολούθηση τα τελευταία πέντε χρόνια την 9χρονη σήμερα κόρη του.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία που έκανε στις Αρχές η μητέρα της 9χρονης, όταν η μικρή τής αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε.

Πώς το παιδί μίλησε για τη φρίκη που βίωνε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι στη Σπάρτη ήταν σε διάσταση τα τελευταία χρόνια. Τα δύο παιδιά τους, ένα αγόρι και το 9χρονο κορίτσι είχαν πάει για λίγες ημέρες στο σπίτι του πατέρα τους.

Σε μία συζήτηση που είχαν τα ανήλικα με τη μητέρα τους, το αγόρι είπε: “στο σπίτι του μπαμπά βρήκα ένα προφυλακτικό. Τον ρώτησα ποιανού είναι και μου είπε πως είναι της φίλης του”.

Όταν άκουσε το 9χρονο κορίτσι αυτές τις αναφορές, έβαλε τα κλάματα. Συζητώντας με τη μητέρα του, το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε τα όσα φρικτά συνέβαιναν τα τελευταία πέντε χρόνια με δράστη τον πατέρα της.

Η 37χρονη μητέρα απευθύνθηκε στην αστυνομία και συνελήφθη ο δράστης. Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν στο κινητό του τηλέφωνο εντόπισαν μεγάλο βιντεοληπτικό υλικό με βιασμούς της κόρης του, ενώ το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 40χρονο άνδρα και σε επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη τον συνέλαβαν.

40χρονος - Σπάρτη

Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και δύο παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο κατηγορούμενος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου, στη Λακωνία.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης και το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.