Σάλος με Λίνα Σακκά και ερωτική της ζωή: «Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό!» (vid)

Η Λίνα Σακκά  πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει στο People για την αποχή της από την τηλεόραση μιλά, εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. «Ήθελα λίγο να χαλαρώσω και να δω κάποια πράγματα διαφορετικά». Παράλληλα, στο πρόσφατο παρελθόν η Λίνα Σακκά είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και
μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως τα έβγαλε πέρα μεγαλώνοντας ένα παιδί μόνη της και χωρίς βοήθεια από κανέναν.

«Πρέπει κάποιος να αποκτήσει εμπειρίες»

Όσο για το αν έχει φιλίες με ανθρώπους του χώρου δήλωσε: «Έχω φίλους ακόμα κι από τη σχολή, όπως τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Ευριπίδη Λασκαρίδη. Ανάμεσά μας υπάρχει αλληλοσεβασμός και αγάπη, πέρα του ότι είμαστε ηθοποιοί και μπορεί να καταλάβει ο ένας τα προβλήματα του άλλου».

Αναφερόμενη στο αν είναι μονογαμική όσο είναι σε σχέση τόνισε: «Πιστεύω πως το πιο σωστό είναι να μην είμαστε μονογαμικοί μέχρι να γίνουμε. Πρέπει κάποιος να αποκτήσει εμπειρίες, να ανακαλύψει τα όριά του, να δει και να ζήσει καταστάσεις. Τότε θα είναι έτοιμος να μείνει μ’έναν άνθρωπο και να αφοσιωθεί σ’αυτόν».

Η γυμνή φωτογράφηση της Λίνας Σακκά που προκάλεσε σούσουρο: «Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό»


Η όμορφη ηθοποιός Λίνα Σακκά, αναφερόμενη σε παλαιότερη συνέντευξή της στη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει για τις ανάγκες μιας παράστασης δήλωνε ότι δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να την κάνει.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι η φωτογράφιση δεν ήταν κάτι γυμνό με την έννοια του χυδαίου, που να προσβάλλει δηλαδή την ίδια αλλά και το μάτι του θεατή, αλλά πρόκειται για μία γυναίκα “εγκλωβισμένη”, οπότε και η φωτογράφιση ήταν απόλυτα σύμφωνη με το έργο.