Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας από κόμβο «Φωτεινή» έως Φιλοξένια

Κλειστό θα είναι το μικρό τμήμα της οδού Ναυαρίνου από το «Φιλοξένια» έως τον κόμβο «Φωτεινή» την Τετάρτη και την Πέμπτη, λόγω επειγουσών εργασιών που πρέπει να γίνουν για αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης ακαθάρτων από τη ΔΕΥΑΚ.

Σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, για εφαρμογή προσωρινών ρυθμίσεων κυκλοφορίας θα ισχύσουν τα εξής:

-Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, επί της οδού Ναυαρίνου, στο τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου από το ύψος του ξενοδοχείου «Φωτεινή» έως το ύψος της εισόδου του ξενοδοχείου «Filoxenia».

-Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό που συμβάλλει κάθετα στην οδό Ναυαρίνου, στο βόρειο όριο του ξενοδοχείου «Filoxenia».

Από παράκαμψη

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με εξαίρεση μόνο τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και τα οχήματα άμεσης επέμβασης και ανάγκης.

Η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων θα επιτρέπεται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και θα διεξάγεται με ταυτόχρονη προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην αντίθετη λωρίδα κίνησης, με τη βοήθεια σηματοωρών.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καλαμάτας και ο υπεύθυνος του έργου υποχρεούνται να τοποθετούν και να συντηρούν την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών – οχημάτων.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από τις 7.30 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου έως και την ώρα περάτωσης των εργασιών την Πέμπτη, 8 Ιουνίου.