Πολλές ευχές από τους εργαζομένους της ΠΕ Μεσσηνίας με την κοπή της πίτας τους και την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα, 1η Ιανουαρίου 2023, στην Καλαμάτα η έλευση του Νέου Έτους. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την καθιερωμένη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, παρουσία εκπροσώπων τοπικών Αρχών, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

pc-11

Η Μεσσηνία δηλώνει έτοιμη να δώσει τις δικές της μάχες, αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν οι αιρετοί του τόπου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

O Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητος Μεσσηνίας, όπου και ευλόγησε την βασιλόπιτα της Υπηρεσίας, ευχόμενος τα δέοντα στην πολιτική ηγεσία αλλά και στο υπαλληλικό προσωπικό.

pc-2

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους ευλογημένο και ευτυχές νέο έτος με υγεία, τονίζοντας ότι με πίστη στον Θεό και αισιοδοξία που αναπτερώνει το ηθικό μας, θα νικήσουμε την αβεβαιότητα αλλά και τις όποιες φοβίες κατακλύζουν τις καρδιές μας.

pc-3

Στη Δοξολογία παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς και Αλέξανδρος Χαρίτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλειος Καπέλιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι άλλων Τοπικών Φορέων.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητος Μεσσηνίας, όπου και ευλόγησε την βασιλόπιτα της Υπηρεσίας, ευχόμενος τα δέοντα στην πολιτική ηγεσία αλλά και στο υπαλληλικό προσωπικό.

pc-4
pc-5
pc-6
pc-8