Πέγκυ Νίκα: ” Σχέδιο με συνέπεια και συνεννόηση για να έχουμε το απαιτούμενο αποτέλεσμα!!!” (vid)

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές, μπαίνει η χώρα από σήμερα. Η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Πέγκυ Νίκα, συνεχίζει τις περιοδείες της “οργώνοντας” το νομό μας, συναντήσεις με φορείς, αλλά και κατοίκους των χωριών της Μεσσηνίας αποτελούν την καθημερινή της συνήθεια επιδιώκοντας να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Σήμερα βρέθηκε στα Φιλιατρά, στα εγκαίνια του παραρτήματος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, καθώς και στο Πεταλίδι, μίλησε με απλούς πολίτες της περιφέρειας και της δόθηκε η ευκαιρία να ακούσει τις σκέψεις και τις απόψεις τους χωρίς προκαθορισμένη ατζέντα κοινωνώντας παράλληλα το προεκλογικό πρόγραμμα της Ν.Δ.

Παράλληλα, σε δηλώσεις της διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια για κάθοδό της στις Δημοτικές Εκλογές στη Δυτική Μάνη λέγοντας: “Φημολογία και σενάρια που κάποιοι σκόπιμα διακινούν για δήθεν ενδιαφέρον μου για την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν ισχύουν. Παραμένω προσηλωμένη στον στόχο μου να πάμε τη Μεσσηνία μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά!” 

Το προεκλογικό της σποτ απευθύνει κάλεσμα μιλώντας για την αναγκαιότητα στήριξης ενός σχεδίου με συνέπεια και συνεννόηση σε ένα συμβόλαιο προεκλογικά δομημένο για να υπάρχει μετεκλογικά το απαιτούμενο αποτέλεσμα!!!