Οι “Coldplay” στην Αθήνα: Διπλή συναυλία Σάββατο και Κυριακή στο ΟΑΚΑ – Οι καινοτομίες που φέρνουν

Στις 120.000 αριθμώνται τα άτομα που θα απολαύσουν το παγκοσμίως αναγνωρισμένο συγκρότημα “Coldplay” στη στάση που θα κάνουν στην Αθήνα, στα πλαίσια της Παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο «MUSIC OF THE SPHERES».

Μέσω των δημοφιλών ήχων του συγκροτήματος, το κοινό που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ θα ταξιδέψει από το άγνωστο στην καθημερινότητα, με τα μηνύματα για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα να κυριαρχούν.

Ξεχωριστό κομμάτι των συναυλιών αυτών, η υιοθέτηση οικολογικών πρακτικών, όπου έχουν καταφέρει να μειώσουν το ανθρακικό αποτύπωμα των συναυλιών τους κατά 59%.

Το κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι απαγορεύεται η χρήση πλαστικών συσκευασιών, δεν τυπώνουν εισιτήριο και συστήνεται η χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς.

«Θα υπάρχει κινητική πίστα. Είναι στην ουσία μία πίστα, όπου ο κόσμος θα χορεύει και μέσω της κινητικής ενέργειας θα παράγεται ενέργεια που θα ηλεκτροδοτεί όλη την συναυλία. Θα υπάρχουν στατικά ποδήλατα όπου θα ανεβαίνει θα ποδηλατεί και θα παράγει ενέργεια» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας παραγωγής, Νίκος Παπανάγνου.

«Οι προετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Είμαστε πάνω από το 90%. Τουλάχιστον 1,5 χρόνο δουλεύουμε πυρετωδώς καθημερινά για αυτές τις δύο συναυλίες» δήλωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής, Νανά Τράντου.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, οι πόρτες του ολυμπιακού σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό από τις 17:00.