Ξεσπά η Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη – Βανδή: Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς – Έξαλλη η κόρη της τραγουδίστριας (vid)

Τα βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και δείχνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή δημιούργησαν πολλά σχόλια και αντιδράσεις..

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, με τον ηθοποιό να χορεύει ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του, ενώ στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.

@ioannnaski #vandi #mpismpikis ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna

Το όλο σκηνικό σχολίασε και η Ελένη Βιτάλη, η οποία διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη που ήταν το επίθετο που συζύγου της.

@elsanioti

Εγώ εδώ, εσύ εκεί, ενα τσιγαρο διαδρομή #vandi #mpismpikis

♬ πρωτότυπος ήχος – Elsa Nioti

Η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

“Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!“.

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο:

“Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!“.

Ξεσπά η Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη - Βανδή: Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς
Μελίνα Νικολαΐδη: Έξαλλη η κόρη της Βανδή για το «κράξιμο» στη μητέρα της – «Άσε τους άλλους να ζηλεύουν…»

Μετά την εμφάνιση που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή, το βράδυ του Σαββάτου έχει πυροδοτήσει πολλά αρνητικά σχόλια, για τον τρόπο που επιλέγουν να εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε ζεϊμπέκικο και φίλησε την τραγουδίστρια, ενώ εκείνη με τη σειρά της, έκατσε στα πόδια του και του αφιέρωσε ένα τραγούδι.

Η «συνύπαρξή» τους επί σκηνής σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τα περισσότερα δημοσιεύματα να μιλούν για «υπερβολικές επιδείξεις αγάπης».

Τι απαντά η κόρη της Δέσποινας Βανδή

Μετά τα σχόλια που γράφονται, η κόρη της Δέσποινας Βανδή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, υποστηρίζοντας έτσι τη μητέρα της, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο» έγραψε η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.