Νεκρός 17χρονος σε αιματηρή συμπλοκή στο Λουτράκι – Εξετάζεται η εμπλοκή 19χρονου τραυματία

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η υπόθεση θανάτου 17χρονου στο Λουτράκι, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή που φέρεται να σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου 2026. Οι συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα παραμένουν αδιευκρίνιστες, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ανήλικος 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου από τον αδελφό του, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, ένας 19χρονος προσήλθε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, έφερε τραύμα, επίσης από μαχαίρι, στον πνεύμονα ενώ υποστήριζε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας και έτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ωστόσο, σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις, τα τραύματα του 19χρονου παραπέμπουν σε χρήση μαχαιριού και όχι σε τροχαίο γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των αστυνομικών ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Φως στην υπόθεση έριξε με τις δηλώσεις της η μητέρα του 19χρονου, η οποία αποκάλυψε ότι το ανήλικο θύμα ήταν στενός φίλος του γιου της.

«Ηταν κολλητός φίλος του γιου μου. Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που σκότωσαν το ένα παιδί και πήγαν να σκοτώσουν και άλλο», υποστήριξε.

Ως αφορμή του φονικού επεισοδίου εμφανίζεται  μία κλοπή στο σπίτι της γιαγιάς του 19χρονου πριν από κάποιους μήνες. Αφού εντόπισε τους δράστες (κατά πληροφορίες ένας Ρομά και άλλο ένα νεαρό άτομο από το Λουτράκι) ο νεαρός επικοινώνησε μαζί τους προκειμένου να του επιστρέψουν τα χρήματα που είχαν αποσπάσει από την οικία της γιαγιάς του.

Το ραντεβού κλείστηκε στην περιφερειακή Λουτρακίου και μαζί με τον 19χρονο -όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος- πήγε και ο 17χρονος. Στη συνάντηση τα αίματα άναψαν και πάνω στη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ανήλικος μαχαιρέθηκε στον λαιμό και άλλα σημεία του σώματός του και ο 19χρονος στον θώρακα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, ποιοι συμμετείχαν στη συμπλοκή και υπό ποιες συνθήκες ο 17χρονος έχασε τη ζωή του.

Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση στο Λουτράκι και στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, καθώς πρόκειται για περιστατικό με πρωταγωνιστές νεαρά άτομα.

Κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την ένταση της βίας μεταξύ ανηλίκων, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στον ακριβή μηχανισμό θανάτου.