ΠΑΕ Καλαμάτα: «Ποτούλη, η ομάδα και οι οπαδοί της δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…» – Φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στον Μακεδονικό

ΠΑΕ Καλαμάτα: «Ποτούλη, η ομάδα και οι οπαδοί της δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

Δε θα μπορούσε να μην εκδώσει ανακοίνωση και η Π.Α.Ε. Καλαμάτα για την επέτειο του θανάτου του Παναγιώτη Μπαχράμη:
«13η Αυγούστου μια ημέρα θλίψης και πόνου
Η 13η Αυγούστου 2010 είναι μια ημέρα που φέρνει θλίψη και πόνο στην οικογένεια της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της Μαύρης Θύελλας, την αποφράδα εκείνη μέρα έφυγε από την ζωή ύστερα από ατύχημα στην θάλασσα, ενώ έκανε το αγαπημένο του ψαροντούφεκο.

Πέρασαν κιόλας 14 χρόνια που ο “Ποτούλης” των Ελληνικών γηπέδων λείπει από κοντά μας, αλλά η ομάδα μας και οι οπαδοί μας δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».

Φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στον Μακεδονικό

Το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Μακεδονικό τελείωσε με νίκη 1-0 με κοντινό πλασέ του Στρούγγη στο 18 λεπτό.

Μια αρκετά καλή εμφάνιση της ομάδας μας μπαίνοντας στην τρίτη βδομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η νίκη με 1-0 επι του Μακεδονικού είναι μικρή σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο 40% σε σχέση με τις δυνατότητες τους στο επίπεδο της προετοιμασίας που κάνουν. Η ομάδα δεν ξεφεύγει από το πρόγραμμα της, προπονήθηκε μια ώρα το πρωί και θα συνεχίσει καθημερινά μέχρι το Σάββατο το πρωί όπου θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στη Μακεδονία με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (ομάδα Σούπερ Λιγκ 2).

Μετά τον αγώνα, η ομάδα θα επιστρέψει στην Καλαμάτα και οι παίκτες θα απολαύσουν τριήμερο ρεπό.