Μουντιάλ 2022: Η Ivana Knöll είναι η σέξι οπαδός της Κροατίας που θα θυμόμαστε για πάντα

Η Ivana Knöll έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα στο Μουντιάλ 2022 και να κάνει ακόμα και τους φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους να πάρουν για λίγο τα μάτια τους από τη “στρογγυλή θεά”. Οι hot αναρτήσεις που την κάνουν να “κινδυνεύει”.

Μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει η παρουσία της Ivana Knöll στο Μουντιάλ 2022, η οποία φορώντας τα χρώματα της Κροατίας βρίσκεται στο Κατάρ εμψυχώνοντας την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας της.

Και μπορεί ο αγώνας ανάμεσα στο Μαρόκο και την Κροατία να έληξε ισόπαλος με 0-0, ωστόσο η Ivana έκανε το θαύμα της και μαγνήτισε τα βλέμματα στο Al-Bayt Stadium, επιλέγοντας να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα με κουκούλα αλλά με βαθύ ντεκολτέ.

Φυσικά η επίσκεψή της στο Κατάρ για την κορυφαία διοργάνωση δεν θα μπορούσε να μη συνοδευτεί και από ανάλογες αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά 608.000 ακόλουθους και κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο προφίλ της, οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα.

Κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, ωστόσο ανάμεσα σε εκείνα που είναι κολακευτικά για την εξωτερική της εμφάνιση και την εντυπωσιακή της παρουσία, υπάρχουν και αυτά που τις τελευταίες ημέρες της ζητούν να σεβαστεί τις άλλες θρησκείες και κουλτούρες, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικές λήψεις.

“Αν δεν το ξέρατε, απαγορεύεται να φοράτε αυτά τα ρούχα σε μια αραβική χώρα και πρέπει να σέβεστε τα ήθη, τις παραδόσεις και τη θρησκεία μας”, γράφει κάτω από την τελευταία της ανάρτηση χρήστης του διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι οι προειδοποιήσεις των τουριστικών αρχών του Κατάρ ήταν κάτι παραπάνω από σαφείς, καθώς όπως αναφέρεται, “οι επισκέπτες (άντρες και γυναίκες) αναμένεται να δείξουν σεβασμό στην τοπική κουλτούρα, αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα για το κοινό. Συνιστάται γενικά σε άντρες και γυναίκες να διασφαλίζουν ότι οι ώμοι και τα γόνατά τους καλύπτονται“.