Μιντιάρχης: Euro και Μουντιάλ επιστρέφουν στην ΕΡΤ

Τα… απόνερα της συνέντευξης Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, το μέλλον των FM στην Ελλάδα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των μεγάλων διοργανώσεων…

⤵️ Χθες είχε μπαλίτσα, πολύ Champions League μα νωρίτερα είχε και Αλέξη Τσίπρα στη Σία Κοσιώνη. Μια συνάντηση που είχε 3,5 χρόνια να γίνει και η αλήθεια είναι ότι… απογοήτευσε. Ναι, το εννοώ.

🙃  Ούτε αιχμές, ούτε σπόντες, ούτε ατάκες. Μετρ των συνεντεύξεων η Αναστασία, έδωσε και χρόνο και λαβή για κουβέντα στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ που επ’ ουδενί δεν έχει να πει για «εχθρικό περιβάλλον».

🗳️ Μα και ο Τσίπρας ούτε εριστικός ήταν, ούτε με έντονη ομιλία όπως παλιά. Σαν να μη θέλει να κυβερνήσει ρε παιδί μου, ένα πράμα…

🤣 Από τα καλύτερα βέβαια χθες, ήταν τούτο:

📻 Τελειώνει σταδιακά η εποχή των FM. Η νέα, ψηφιακή μορφή του ραδιοφώνου, γνωστή ως DAB, υπόσχεται μία βελτιωμένη εμπειρία στους οδηγούς της ηπείρου. Τα αρχικά DAB προέρχονται από τις λέξεις Ψηφιακή Μετάδοση Ραδιοφωνικών Εκπομπών (Digital Audio Broadcasting) και περιγράφουν ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί ήχο με επίγειο ψηφιακό σήμα.

❓ Το ερώτημα είναι… πότε; Υποτίθεται ότι στο υπουργείο Ψηφιακής το έχουν αποφασίσει. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τις εκπομπές DAB ήδη από το 2018, κάτι που την κατέστησε ως τον πρώτο φορέα που δραστηριοποιήθηκε επισήμως στο χώρο του ψηφιακού ραδιοφώνου. Όπως αναφέρει ο οργανισμός World Dab, στην Ελλάδα εμπορικές δοκιμές της τεχνολογίας DAB γίνονται στην Αθήνα και τα πέριξ, καθώς και σε μέρος της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, από 9 ιδιωτικούς σταθμούς.

🇫🇷 Ο νέος επικεφαλής οπτικοακουστικής παραγωγής του ΑΝΤ1 Μιχαήλ Ίσκας εκπροσωπεί τον όμιλο στις Κάννες για την παρουσίαση και τη διάθεση του δραματικού θρίλερ, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, «Σώσε με». Η σειρά, που προγραμματίζεται για προβολή στον ΑΝΤ1+, βασίζεται στο βιβλίο του Δημήτρη Σίμου και είναι το πρώτο δείγμα της παραγωγής των ANTENNA Studios, που αναμένεται να αποκτήσουν και νέους χώρους στην Κηφισιά…

🖥️ «Δεν δημοσιοποιούμε στοιχεία για τον αριθμό συνδρομητών του ΑΝΤ1+ όπως συμβαίνει και με τις άλλες πλατφόρμες, απάντησε ο Βασίλης Δεληκούρας, γενικός διευθυντής των υπηρεσιών των SVOD υπηρεσιών του ΑΝΤ1, ήτοι και του ΑΝΤ1+. Ενόψει Μουντιάλ ήταν η ερώτηση, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

🏆 Ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι… είδηση αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τόσο το Euro 2024 όσο και το Μουντιάλ 2026, ήτοι οι επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, έχουν ήδη κλείσει στην ΕΡΤ…

⚽ Το Άγιαξ – Λίβερπουλ από το αποψινό μενού του Champions League μεταδίδεται απόψε το Mega σε περιγραφή Αντώνη Κατσαρού.

🤽‍♀️ Τo ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο πόλο Ανδρών θα μεταδώσει live το ERT Sports 4 το προσεχές Σάββατο 29/10/ στις 17:00.

⚽ Μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, ο ΑΝΤ1 θα δείξει και το αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το οποίο είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2023. Θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Πηγή: Dailymedia