Με ποιον παίκτη της ΑΕΚ βγαίνει η Ελευθερία Ελευθερίου; (pic)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου έχοντας στο πλευρό της έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ολοκλήρωσε την περιπέτειά της στο Survivor, όπου παρέμεινε για τέσσερις μήνες και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στις παλιές της συνήθειες.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο θέατρο «Αλσος» και παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μάλιστα δεν ήταν μόνη της, αλλά είχε στο πλευρό της τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Ρουκουνάκη. Ο νεαρός άσος της Ενωσης συνόδευσε στο θέατρο την τραγουδίστρια και συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με την Espresso, όσοι τους είδαν στο θέατρο διέκριναν πίσω από τα τρυφερά βλέμματα και τα μεταξύ τους χαμόγελα μια οικειότητα που ξεφεύγει από τα όρια του φιλικού!

Ο Ρουκουνάκης αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, ενώ το 2019 μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον βρίσκεται στην ΑΕΚ.