Μαύρη Θύελλα: Έναρξη της νέας σαιζόν με όνειρα και φιλοδοξίες για επίτευξη των στόχων

Στην αφετηρία μιας ακόμη χρονιάς με όνειρα και φιλοδοξίες βρέθηκε η Καλαμάτα το απόγευμα της Δευτέρας (22/7) ξεκινώντας την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Με το Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, η Μαύρη Θύελλα θα πορευτεί απαρέγκλιτα στον στόχο της ανόδου, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και ελπίζει να μετουσιώσει φέτος σε πράξη.

Τα βλέμματα στην «πρώτη» που έγινε κάτω από υψηλές θερμοκρασίες στο προπονητικό κέντρο στα  Παλιάμπελαέκλεψαν όπως ήταν φυσικό τα νέα αποκτήματα της ομάδας, καθώς η μελανόλευκη ΠΑΕ ήταν απ’ αυτές που κινήθηκαν δραστήρια στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της.

Η ατμόσφαιρα ήταν μεν ενθουσιώδης, με περίπου 50 φίλους της ομάδας να χειροκροτούν και να φωνάζουν συνθήματα, αλλά τους ιθύνοντες της ομάδας προεξάρχοντος του Νίκου Αναστόπουλου να κρατούν χαμηλά την μπάλα, σημειώνοντας πως δε χρειάζονται πολλά λόγια αλλά δουλειά.

Αναστόπουλος: Να κάνουμε ομάδα

Στην πρώτη προπόνηση της Καλαμάτας για τη νέα σεζόν, ο προπονητής  Νίκος  Αναστόπουλος  εξέφρασε την αποφασιστικότητά του για ένα νέο ξεκίνημα με ανανεωμένη νοοτροπία.

«Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα με πολύ διαφορετική νοοτροπία, αλλά πάντα με στόχο πρωταγωνιστικό. Το κυρίαρχο στοιχείο δεν είναι πλέον τα ονόματα, αλλά οι παίκτες που έχουν νοοτροπία και αρχές, και η ομαδικότητα. Για να δέσει η ομάδα, θα χρειαστεί χρόνο και αυτό θα επιτευχθεί με δουλειά.

Βλέπετε ότι έχουμε σταματήσει τα μεγάλα λόγια και προχωράμε με χαμηλούς τόνους, με κυρίαρχο πνεύμα να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε όλοι. Είμαστε μία καινούργια ομάδα που θέλει το χρόνο της», δήλωσε ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφαση για τους νέους παίκτες της ομάδας: «Αποφασίσαμε, μαζί με τον πρόεδρο, να δοθούν δανεικοί κάποια νέα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, για να πάρουν παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, στόχος είναι να φτιάξουμε ομάδα. Αν φτιάξουμε ομάδα, τα υπόλοιπα είναι εύκολα».

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον Ολλανδό χαφ Νταν Ριένστρα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Νταν Ριένστρα. Είναι Ολλάνδός κεντρικός χαφ, 32 ετών (6-10-1992) με ύψος 1.74 και υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Αγιαξ. Τη σεζον 2013-2014 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στην Χέρακλες Άλμελο. Την πενταετία 2015-2020 αγωνίστηκε στην Βααλβάικ όπου έκανε γεμάτες χρονιές με 141 εμφανίσεις και 6 γκολ.

Το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό τον γνώρισε τη διετία 2020-2022 όπου αγωνίστηκε στον ΝΠΣ Βόλο όπου είχε 24 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Σουπερ Λιγκ, 12 στα play out ενώ πέτυχε 2 γκολ.

Τη διετία 2022-2024 πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου αγωνίστηκε 36 φορές στην κανονική διάρκεια της Σουπερ Λιγκ και 8 στα play out όπου σκόραρε 2 φορές.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της την νέα αγωνιστική περίοδο.