Μαραθώνια η απολογία των κατηγορουμένων για τη δολοφονία 31χρονου στην Κυπαρισσία – Αρνούνται τη συμμετοχή τους οι άλλοι δύο

Σε μαραθώνια εξελίσσεται η απολογία των τριών κατηγορουμένων για τη δολοφονία 31χρονου αλλοδαπού στην Κυπαρισσία στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ο 33χρονος ομοεθνής του θύματος ομολόγησε πως διέπραξε από κοινού με τους άλλους δύο το έγκλημα.

Η 30χρονη Ελληνίδα κατηγορούμενη αρνείται πεισματικά την εμπλοκή της στην υπόθεση της δολοφονίας, ενώ σε εξέλιξη είναι η απολογία του 24χρονου Ρομά, του τρίτου κατηγορούμενου για τη διάπραξη της δολοφονίας.

Προσωρινή κράτηση και των τριών

Την προσωρινή κράτηση των τριών κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 31χρονου υπηκόου Αλβανίας, που βρέθηκε θαμμένος στην παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας αποφάσισαν ομόφωνα η εισαγγελέας και η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας. Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες της στυγερής δολοφονίας βρέθηκαν για περισσότερες από 10 ώρες στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας σε μια «μαραθώνια» ανακριτική διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος κατηγορούμενος , ομοεθνής του θύματος, παραδέχθηκε τη δολοφονία του 31χρονου, από κοινού με τη 30χρονη Ελληνίδα και τον 24χρονο Ρομά, με σκοπό τη ληστεία, καθώς το θύμα φέρεται να είχε επάνω του ποσό που ξεπερνούσε τα 10χιλ ευρώ , μέρος των οποίων (5.300€) βρέθηκαν στην κατοχή του κατά την προανακριτική διαδικασία.

Αντιθέτως οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι, αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή του στο θάνατο του 31χρονου, ισχυρίστηκαν ότι παρέμειναν στο αυτοκίνητο, δεν κατέβηκαν στην παραλία και δεν γνωρίζουν πως προήλθε η δολοφονία του θύματος. Και οι 3 παραδέχθηκαν ότι διασκέδαζαν μαζί με το θύμα , μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου και ότι αποχώρησαν με το ίδιο όχημα με το οποίο κατευθύνθηκαν στην παραλία στην οποία συντελέστηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας παρουσιάστηκε και ένα νέο εύρημα που αφορούσε το ένα κομμάτι ξύλο 75εκ. με το οποίο τελέστηκε το έγκλημα. Το γεγονός αυτό έκανε και τον 33χρονο Αλβανό κατηγορούμενο να αλλάξει την αρχική του κατάθεση και να παραδεχθεί ότι συντέλεσε το έγκλημα Ο 33χρονος Αλβανός υπήκοος εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Ερασμία Λυμπεροπούλου που του όρισε το δικαστήριο , η 30χρονη Ελληνίδα από τον ποινικολόγο Γιώργο Ράλλη και τον Παναγιώτη Καλκαβούρα που ορίστηκε από το δικαστήριο και ο 24χρονος Ρομά από τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.