Μαρία Σολωμού: Ακόμα και η Πάνια έμεινε άφωνη με την ατάκα της – «Το μέγεθος έχει σημασία γιατί…»

Υπήρχε περίπτωση να συναντηθεί η Μαρία Σολωμού με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια και… να μην δώσουν τρελές ατάκες;

Ήταν αδύνατο. Έτσι λοιπόν, η εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού στην εκπομπή «Έλεος» του MEGA, έδωσε… πολλούς τίτλους.

Ντυμένη στα μαύρα και με το εντυπωσιακό ντεκολτέ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης της, η Μαρία Σολωμού ευδιάθετη απάντησε σε όλα και αποκάλυψε τα πάντα.

Μια από τις απαντήσεις της που ξεχώρισαν ήταν σε ερώτηση για το αν το μέγεθος μετράει.

«Το μέγεθος έχει σημασία γιατί πρέπει να… κουμπώνει καλά» είπε η Μαρία Σολωμού και… μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για τις επιθέσεις που δέχθηκε όταν παραδέχθηκε ότι είχε ταυτοχρόνως σχέση με τέσσερις άντρες.

Δείτε την απάντηση της Μαρίας Σολωμού στο 27:55 – 27:30

Αφορμή για αυτή τη συζήτηση με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη αποτέλεσε η πρόσφατη «μανούρα» -όπως την αποκάλεσε η Αννίτα- που είχε η Μαρία Σολωμού με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά από τοποθέτηση της Σολωμού σε podcast περί πολυγαμίας.

Η Μαρία Σολωμού παραδέχθηκε ότι είναι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ, χωρίς φίλτρα και υπεκφυγές. Αυτό κάνει εδώ και δύο χρόνια και στα podcast.

Μου στέλνουν γράμματα με προβλήματα και απαντάω. Επειδή τα περισσότερα τα έχω πάθει λέω πέρα από τις συμβουλές και την προσωπική εμπειρία – ιστορία μου, εξήγησε η Μαρία Σολωμού, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «σε αυτά τα podcast έχουν ειπωθεί τέρατα».

Σε ένα από αυτά μίλησα για την πολυγαμία, γιατί είχα λάβει ένα σχετικό γράμμα. Και μίλησα και για την δική μου εμπειρία γιατί είχα πει κάποια στιγμή ότι όταν ήμουν 20 χρόνων έβγαινα και με 3-4, εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

«Ξέρεις τι πιστεύω; Ότι αυτό σόκαρε γιατί το είπε μια γυναίκα» τόνισε η Σολωμού.