Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω…» (vid)

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η γνωστή DJ έδωσε το «παρών» σε βραδινή εκδήλωση και μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών αναφέρθηκε στον σύντροφό της, το ντύσιμο που επιλέγει και τα σχόλια που ακούει στις εμφανίσεις της.

«Είμαι πολύ τυχερή, γιατί ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει καθόλου. Του αρέσει να ντύνομαι σέξι. Όταν είμαι με φόρμες μου λέει «πώς είσαι έτσι σήμερα;». Φόρμες μόνο στο γυμναστήριο και αυτές δεν τις πολυαποδέχεται, προτιμάει τα κολάν. Γενικά τα στενά για να αναδεικνύω το σώμα μου», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, όταν αποφασίζει να φορέσει κάτι πιο «σοβαρό», την κράζουν.

«Όταν φοράω κάτι πολύ σοβαρό, που σπάνια το κάνω, ακούω κράξιμο, του στυλ “τι φοράς σήμερα;”», αποκάλυψε,

Τέλος, μίλησε για τα σχόλια που ακούει στον δρόμο για την εμφάνισή της και ιδιαίτερα για το σώμα της. Ακόμα και ο σύντροφός της, δεν άντεξε και τη σχολίασε, όταν την είδε στον δρόμο.

«Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω, δεν μπορώ να το πω, στον υπερθετικό βαθμό είναι. Με βλέπεις από πίσω να περπατάω, τι θα μου πεις; Με στενό παντελόνι πχ. Όταν με είδε εκείνος και μετά κατάλαβε ότι είμαι εγώ, μου λέει «Μάγκυ, συγγνώμη». Του λέω «τι συγγνώμη; Δεν πειράζει, καλό είναι»», σημείωσε κλείνοντας.