Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Παναχαϊκή-Καλαμάτα 1-0 παρ. (0-0 κ. δ.)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζέκοφ που σκόραρε στο 109′ της παράτασης η Παναχαϊκή “λύγισε” με 1-0 την Καλαμάτα.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, αλλά μόνο μια μπορούσε να προκριθεί στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτή ήταν εκείνη του Γιάννη Τάτση.

Το χρυσό γκολ για τους “κοκκινόμαυρους” ο Ζέκοφ με το δεξί μέσα από την περιοχή (σ.σ. έπειτα από πάσα του Νίλι) στο 108′ της παράτασης που έφτανε για να πάρει η Πατρινή ομάδα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία μπαίνουν και ομάδες της Super League 1.

Το ματς:

11′ Ο Μέντες μπαίνει στην περιοχή, αλλά δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε

30′ Κεφαλιά του Στρούγγη, η μπάλα άουτ

45′ Φάουλ του Μέντες, η μπάλα λίγο άουτ

48′ Σουτ του Ζέκοφ, ο Κότσαρης μπλοκάρει

52′ Κεφαλιά του Ρόβα, ο Κότσαρης σε κόρνερ

92′ Σουτ του Λεσάι, η μπάλα άουτ

92′ Σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, η μπάλα άουτ

96′ Σουτ του Γρίβα, ο Κολοβούρης εντυπωσιακά σε κόρνερ

109′ ΓΚΟΛ! Ο Ζέκοφ ανοίγει το σκορ  Το χρυσό γκολ για τους “κοκκινόμαυρους” ο Ζέκοφ με το δεξί μέσα από την περιοχή (σ.σ. έπειτα από πάσα του Νίλι) στο 108′ της παράτασης που έφτανε για να πάρει η Πατρινή ομάδα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία μπαίνουν και ομάδες της Super League 1. Τη Τρίτη θα γίνει η κλήρωση.

Στο 113′ Ο Λεσάι χάνει μάλιστα μοναδική ευκαιρία για το 2-0….

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (ΦΩΤΟ- Αργολίδας).Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος, Μακρής (Αργολίδας). Πολύ καλοί  όλοι τους  σήμερα στην Πάτρα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Σαμόρα, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, ΠανάγουΚαραγιάννης (119′ Σμάλης), Ελευθεριάδης (46′ Κοζορώνης), Πολέτο (20′ Πατρινός, 101′ Ντε Τόμας), Ζέκοφ, Ρόβας (61′ Λεσάι), Περντόμο (119′ Πετράτος).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (109′ Ντιγκινί), Αναστασόπουλος (63′ Ξενιτίδης), Ριένστρα (91′ Βασιλαντωνόπουλος), Μορέιρα, Φρίμπονγκ (63′ Γρίβας), Παμλίδης (63′ Μπαράλες).

Το πρόγραμμα της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Μετά από συναρπαστικές “μάχες” και αρκετές προκρίσεις να κρίνονται στην παράταση και στην διαδικασία των πέναλτι βγήκαν τα εισιτήρια για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson! Εκεί όπου έδωσαν… ραντεβού ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Κηφισιά και Παναχαϊκή, ενώ θα λείπει ο Ηρακλής που αποχαιρέτησε την διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό του στα πέναλτι από το Αιγάλεω. Τη Τρίτη θα γίνει η κλήρωση για τον επόμενο γύρο.

  • Κηφισιά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0
  • Καμπανιακός – Ηλιούπολη 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.)
  • Μακεδονικός – ΑΕΛ 1-3 πεν. (0-0)
  • Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-2
  • Θύελλα Καμαρίου – Διαγόρας Ρόδου 0-2
  • Παναχαϊκή – Καλαμάτα 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.)
  • Εθνικός – Μανδραϊκός 2-1
  • Απόλλων Κρύας Βρύσης – Νίκη Βόλου 2-1
  • ΑΕ Ερμιονίδας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-7
  • Τρίκαλα – Παναργειακός 1-3
  • Αιγάλεω – Ηρακλής 4-3 πεν. (1-1 παρ.)
  • Άρης Αβάτου – Ζάκυνθος 1-4 πεν. (1-1 παρ.)
  • Νέα Ιωνία – Αναγέννηση Άρτας 1-0

*Εκκρεμεί η τύχη του αγώνα της δεύτερης φάσης, Αιγέας Πλωμαρίου – Απόλλων Ευπαλίου. Ο νικητής θα φιλοξενήσει την Καβάλα για την τρίτη φάση.

Οι ομάδες που μπαίνουν στην τέταρτη φάση: Άρης, Αστέρας Τρίπολης AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός